CARAVANA DE MUJERES FLAMENCAS - Los Tarantos

CARAVANA DE MUJERES FLAMENCAS

Preu
Des de
17 Anticipada
Tiquet

Jerez-Madrid-Barcelona

Yolanda Cortés torna a Los Tarantos!

Va néixer en una casa on el flamenc es vivia a diari. “Quan tenia dos anys, la meva mare ja em cantava amb els tacons de gitana i jo l’acompanyava ballant”, explica Cortés, la germana del guitarrista Eduardo Cortés i filla de la Tani, reconeguda bailaora. I segueix, “tothom a casa mejor, millor o pitjor, fa alguna cosa”, és per això que és innegable que l’art el duu a les venes.

Després de nou mesos torna a presentar-se a Los Tarantos amb Vanesa Coloma, bailaora madrilenya amb llarga trajectòria sobre els tablos més reconeguts d’Espanya. Ha estat galardonada amb el Premio Nacional de la “Perla de Cádiz” i el seu show flamenc “FlamenKlorica”, estrenat a Madrid el 2015, ha entrat a formar part de més de set festivals fins al dia d’avui, el més recent el Festival de Jerez 2019.

Estaran juntes durant aquesta primera setmana de l’espectacle Jerez-Madrid-Barcelona Caravana de Mujeres Flamencas” el qual, segons Eduardo Cortés, creador i director de la peça: “prova de destacar la presència històrica de la dona – en el món del flamenc – , amb una escena de dones (cantaoras i bailaoras) que s’ocupen de continuar amb el allò més profund de la seva història, aquella que mai ha estat explicada i que elles coneixen bé.

Yolanda CortésVanesa ColomaMiriam VallejoSara Salado estan acompanyades en aquesta caravana de mujeres flamencas per Miguel ‘de la Tolea’, Eduardo Cortés i José ‘de Mode’. 

Los Tarantos Flamenco rep amb gran il·lusió el show flamenc més femení de l’any, amb presentacions aquesta setmana i la propera al tablao flamenc més antic de Barcelona. Olé!

Components
Yolanda Cortés
Bailaora
Vanesa Coloma
Bailaora
Miriam Vallejo
Cante
Sara Salado
Cante
Miguel de la Tolea
Cantant
Eduardo Cortés
Guitarra
José de Mode
Cajón
Contingut addicional
Comparteix-lo