Flamenco Workshop + Show - Los Tarantos

Flamenco Workshop + Show

Preu
Des de
55 Socis
55 Taquilla
Tiquet

Experimenta la Passió del Flamenc com Mai Abans!

En el nostre exclusiu paquet d’experiència, us convidem a endinsar-vos en el captivador món del flamenc, una joia declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, on l’emoció, la música i la dansa s’uneixen per a una vivència inoblidable.

  • Aprèn l’Art del Flamenc: Comença el teu viatge a la classe de flamenc, dirigida per una experimentada instructora. Aprofita més de 15 anys d’experiència de la nostra instructora, Betiana Barros. Des dels moviments més bàsics fins als més intricats, descobrireu els secrets d’aquesta apassionant dansa.
  • Sent la Màgia en Viu: Després de la teva classe, prepara’t per submergir-te al cor del flamenc. Gaudeix d´un apassionant espectacle en viu que et transportarà a les arrels d´aquesta fascinant tradició. La música, el cant i el ball s’uneixen en una presentació commovedora que us deixarà sense alè.
  • Sopar de Tapes (Opcional): Si vols portar la teva experiència al següent nivell, pots afegir un sopar de tapes tradicionals.

Una experiència completa de Flamenc: Aprèn, Sent i Gaudeix. Uneix-te a nosaltres per a una nit plena de passió i cultura al cor del barri gòtic de Barcelona. Deixa que el flamenc t’emboliqui i et faci vibrar! Reserva la teva plaça avui mateix i prepara’t per a una vivència que recordaràs per sempre. T’esperem per compartir la passió del flamenc amb tu!

Experiència en grup per a un mínim de 10 persones. 

*per a més informació contacteu tarantos.promocio@masimas.com

Comparteix-lo