CARAVANA DE MUJERES FLAMENCAS - Los Tarantos

CARAVANA DE MUJERES FLAMENCAS

Preu
Des de
17 Anticipada
Tiquet

Jerez-Madrid-Barcelona

En la seva última setmana, Jerez-Madrid-Barcelona: Caravana de Mujeres Flamencas”, ens porta novament a Yolanda Cortés, però aquesta vegada acompanyada per Marina González, ambdues bailaoras reconegudes del flamenc a Barcelona i la resta d’Espanya.

Cortés, filla de la Tani, bailaora flamenca de referència que, entre altres membres de la seva família, van motivar la passió de Yolanda per aquest art des de ben jove. Per la seva banda, González s’ha presentat en els principals tablaos d’Espanya i en festivals a nivell nacional i internacional. Al llarg del seu recorregut professional, ha participat en importants espectacles, entre els que es troba “Carne y hueso” de la reconeguda Eva Yerbabuena.

Elles, juntament a les cantaoras Miriam Vallejo i Sara Salado, seran les responsables de reivindicar a aquelles dones que “a casa potser cantaven i ballaven uns amb atres, però en l’àmbit professional, la línia estava delimitada i era difícil creuar-la”, com comenta Eduardo Cortés, creador i director de la peça.

Aquestes dones estan acompanyades de Miguel ‘de la Tolea’ al cante, José ‘de Mode’ al cajón i el mateix Eduardo Cortés a la guitarra.

Del 21 al 27 d’octubre a Los Tarantos Flamenco, el tablao més antic de Barcelona.

Components
Yolanda Cortés
Bailaora
Miriam Vallejo
Cante
Sara Salado
Cante
Miguel de la Tolea
Cantant
Eduardo Cortés
Guitarra
José de Mode
Cajón
Contingut addicional
Comparteix-lo