Sin Riendas & Naturalmente Flamenco - Los Tarantos

Sin Riendas & Naturalmente Flamenco

Preu
Des de
35 Socis
35 Taquilla
Tiquet

Dos grups de flamenc es reuneixen per a una actuació única!

 

BaileIsabel Santiago · Kike “el Indio” · Costi el Chato (10-12, 14-16) · Damián del Singla (13) · Rebeca Monasterio (12-16) · Gema Amaya (10, 11)

Cante: Juan Manzano Manzano · José de la Miguela

Guitarra: Falete Perona (10, 12, 13, 15, 16) · Francisco Jesus Diaz (11, 14) · Miguel de Aguilera (10-13, 15, 16) · Óscar Soriano (14)

 

SIN RIENDAS: Són joves i venen dels ambients més autèntics, a on van aprendre a dominar el flamenc sense additius ni mitges tintes; a on l’esperit més salvatge, més vivencial d’aquest art s’esdevé en la seva màxima expressió i ningú el pot aturar, encara que ho intenti. És per això que l’espectacle que presenten al Tarantos s’anomena ‘Sin riendas’ —’Sense aturador’. Es tracta d’interpretar “flamenc d’avui,” diuen, “que en realitat no deixa de ser el d’abans,” adverteixen.

&

NATURALMENTE FLAMENCO: Rebeca Monasterio lidera aquesta setmana. Bailaora i mestra de Barcelona, resident a Tarragona, és una de les bailaoras més reconegudes a Catalunya, amb una trajectòria de 20 anys que l’avalen. Aquesta vegada l’acompanyen Costi El Chato al ball i al compàs, Miguel de Aguilera a la guitarra i el cantaor José de la Miguela. Junts seran una explosió de força i energia de la bona, damunt i fora dels escenaris.

Comparteix-lo